Sundhedsstyrelsens hjemmeside med relevante informationer http://sst.dk/da/corona

Få råd om covid-19 inklusiv symptomer, test, vaccination og selvisolation.

Se hvor du kan blive testet og vaccineret.

Hent alle retningslinjer og få overblik og sygehuskapacitet og aktivitet i sundhedsvæsenet.

Daglige coronatal mandag-fredag.

3. December 2021 Covid-19 vaccination hos os i lægehuset

Vi har lavet en aftale med Region Syddanmark så det nu er muligt for voksne og børn imellem 5-11 år at blive vaccineret hos os i lægehuset. Det gælder alle vaccinationer både 1,2 og 3 stik.

Det kræver tidsbestilling, da vi skal bestille vacciner løbende og skal sørge for at anvende dem så intet går til spilde.

Bemærk: Hvis i har bestilt tid i et vaccinationscenter kan I sagtens alligevel blive vaccineret hos os tættere på hvor i bor. Vi aflyser tiden.

Vi kan begynde vaccination fra torsdag 9. december.

November 2021 Covid-19, Mundbind og test

Vi følger Sundhedstyrelsens krav om at benytte mundbind i klinikken og PCR-test ved symptomer eller mistanke om du kan være smittet med Covid-19.

Husk at melde afbud ved symptomer på Covid-19 er du i tvivl kontakt os inden fremmøde.

Hvis du har luftvejssymptomer eller andre symptomer, der kunne være betinget af corona-virus, kan du kontakte os for henvisning til PCR test samme dag, så vi har mulighed for at vurdere dig dagen efter, såfremt testen er negativ.  Børn 0-6 år med behov for vurdering og corona-symptomer behøver ingen test forud for konsultation, der dog skal aftales og forsøges placeret, hvor der er færrest  patienter i klinikken.

Har du ingen corona-symptomer kræves ikke test før aftalt fremmøde i klinikken.